top of page
Image by Jay Castor

Priser:

  30 min:  395 kr

  45 min:  545 kr

  60 min:  685 kr

  75 min:  805 kr

  90 min:  915 kr

Samma priser för alla behandlingar.

Jag erbjuder också:

- Combo Massage: Boka valfri massage eller kombinationer av behandlingar. Tex: boka 60 minuter, varav 30 min Svensk klassisk massage och 30 min Avslappnings massage (i ett sträck).

Bokning görs via:

- Min hemsida (janahmassage.com). Tryck på knappen ’Boka tid för behandling’.

- Bokadirekt (janahmassage.bokadirekt.se).

Går bra också att kontakta mig via mail (janahmassage@hotmail.com)

eller ringa (0760 210588).

OBS: Jag erbjuder Specialpriser för stamkunder, studenter och pensionärer. Stamkund blir du om du bokar massage minst 1 gång/vecka.

  30 min:  370 kr

  45 min:  510 kr

  60 min:  640 kr

  75 min:  760 kr

  90 min:  860 kr

Öppettider:

Måndag-Fredag: 14 till 21.

OBS: Jag är fullvaccinerad (3 sprutor) och idkar största hygien och försiktighet då det gäller Covid-smittan. Jag förväntar mig detsamma från mina kunder.

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan avtalad tid.

Du betalar med Swish (alternativt kontant eller faktura om vi har avtalat det). Eller genom Kivra.

Om du har friskvårdsbidrag via din arbetsgivare så finns jag också på epassi, så du kan betala där. Gå in på epassi.se och sök på ’janah massage’.

Behandlingar:

Svensk Klassisk Massage:

Svensk Klassisk massage innebär bearbetning av en persons mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler). Denna massage är den traditionella svenska metoden för behandling av muskelspänningar. Massören använder sig av slag, tryck och knådning, vilket gör kroppen avslappnad. Denna typ av massage kan vara antingen förebyggande eller användas för att behandla uppkomna skador och begränsningar av rörligheten.

Avslappnings Massage:

Avslappningsmassage är en mjuk, långsam och följsam beröringsmassage som passar alla, men särskilt personer som upplever spänningar, smärta och stress i kroppen. Massagebehandlingen hjälper dig att komma ner i varv och skänker samtidigt en känsla av välbefinnande, ger en skön, lugn och avkopplande känsla.

Relaxing Massage

Sport massage:

Skillnaden mellan klassisk massage och sportsmassage är att sportsmassage är en mycket hårdare, mer djupgående och intensivare massagebehandling. Massagen riktar sig på en eller flera muskelgrupper där det finns spänningar eller inflammation, speciell behandling av hårda och stela muskler. Den är intensiv och kan tidvis vara smärtsam men det är en behandling som ger resultat!

Taktil Massage:

Taktil massage är en svensk massagemetod som består av en mjuk, följsam beröring som aktiverar huden, vårt största organ och sinne.  Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och arbetar med musklerna. Den taktila massagen ger smärtlindring, avslappning och välbefinnande genom att stimulera utsöndring av hormonet oxytocin. Den kan också vara en neuropsykologisk och neurofysiologisk behandlingsmetod.

svensk Massage

Andnings Massage:

Andningsmassage är en mycket effektiv metod för att behandla andningsrelaterade problem. Metoden bygger på massage av andningsmuskulaturen som sitter i ryggen, runt axlarna, nacken samt mellan revbenen och bröstet. På så sätt blir dessa muskelgrupper blir mer avslappnade och smidiga eftersom spända muskler i dessa områden kan leda till en för grund andning. Andningsmassage är lämplig vid astma, astmaliknande symtom, kol, hosta, andningssvårigheter, ökad sputum-produktion samt för allergisk reaktion mot tobaksrök och stark lukt. Hemövningar delas ut, som syftar till att lära patienten att andas på rätt sätt.

Triggerpunkts terapi och stretching:

Triggerpunkts- eller akupressurbehandling är en smärtlindrande och muskelspänningsdämpande behandling av muskelspänningar, så kallade “muskelknutor” eller triggerpunkter som liknar akupunkturpunkter. Massagen utförs utan olja och bara symptomatiska områden behandlas för bästa effekt. Specifika punkter på kroppen (så kallade triggerpunkter) utsätts för tryck. Detta påverkar musklerna på ett avkopplande sätt. Stretching hjälper musklerna mot muskelförkortning.

Back Massage

Ansikts Massage:

Ansiktsmassage rengör din hud på djupet, håller den i gott skick och förhindrar tidigt åldrande. Efter rengöring, ges en avkopplande massage där jag går igenom alla ansiktsmusklerna. Jag masserar olika punkter i huvudet, pannan, öronen samt ansiktet och får vi hela kroppen att slappna av. Denna massage motverkar torrhet eller fet och glänsande hud, har en uppfriskande och stärkande effekt. Krämen som jag använder är väldigt mild eftersom den innehåller helande örter. En effektiv behandlingsmetod för dig som vill komma ner i varv.

Fot och ben massage:

Fotmassage sträcker ut och stimulerar musklerna runt dina fötter och underben, stärker vristerna och ökar cirkulationen i foten och fotleden. Innan själva fotmassagen bjuder vi på ett lugnande saltbad för fötterna som gör dina fötter mjuka och släta och ökar blodcirkulationen (foten är den kroppsdel som ligger längst bort från hjärtat och har därefter också sämre cirkulation).  Därefter ges själva fotmassagen som löser upp spänningarna. På så sätt håller du dina fötter friska och fria från skador och vanliga fotproblem. Undersökningar har visat att fotmassage sänker hjärtfrekvensen och stressnivån. Fotmassage är förebyggande för fot- och fotledsskador.

Avslappnande massage

SPA Massage:

Njut av en härligt avslappnande massage med varma oljor som mjukar upp musklerna och ger dig sinnesro! En perfekt behandling för dig som vill ha total avslappning.
Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massagen också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.
Under Spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskulaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ”ompyssling” med en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av hormonet oxytocin höjs i blodet, Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.

Kvinna i en Spa
bottom of page